Over ons

Welkom op dutchscooterforum.nl,

Als scooterliefhebber ben ik (Sam) deze website gestart. Mijn doel is nog steeds om het grote aantal scooterliefhebbers in Nederland een platform te bieden waar zij antwoord krijgen op al hun vragen. Inmiddels is het team achter deze site al behoorlijk gegroeid. Hierdoor zijn wij in staat jou een aanzienlijke hoeveelheid informatie aan te bieden over scooters.

Op deze website besteden wij onder meer aandacht aan de scootermerken die nu bijzonder populair zijn. Daarnaast lees je hier of het verstandig is om een scooter te rijden, waar je op moet letten bij het rijden met een passagier en waarom goedwerkende remmen zo belangrijk zijn voor een scooter. Tot slot geven wij je nog wat informatie over groepsritten. Deze ritten worden op diverse plekken in Nederland namelijk ook voor scooter georganiseerd.

Uiteraard hebben wij op dutchscooterforum.nl ook een plekje ingeruild voor een forum. Hier kun jij sparren met andere scooterliefhebbers over uiteenlopende onderwerpen. Je hoeft hiervoor geen account te hebben. Wil jij de mogelijkheden van deze site echter volledig benutten en bijvoorbeeld ook privéberichten sturen naar andere gebruikers? Maak dan een account aan.

Wij wensen je veel plezier en hopen natuurlijk dat dutchscooterforum.nl ook antwoord geeft op jouw vraag!